Stichting LOOP Jaarcongres Podologie

PodoExpo

Met veel plezier bieden wij u de brochure ‘PodoExpo2023’ aan. Deze geeft een beeld van wat de PodoExpo voor bedrijven te bieden heeft. Wilt u ook met uw bedrijf aan de PodoExpo deelnemen? Vul dan het Inschrijfformulier in, en stuur het ondertekend naar info@loop.nl.

Op de PodoExpo is vrijwel alles te vinden wat met podologie en aanverwante branches te maken heeft. Als u een product of dienst binnen dit vakgebied wilt presenteren is dit de ideale gelegenheid.

Netwerken, ontmoeten en kennisnemen van de nieuwste ontwikkelingen staan centraal op de beursvloer. Het programma biedt standhouders weer volop mogelijkheden persoonlijk contact te leggen met potentiële afnemers.

Het is ons een genoegen de volgende standhouders te mogen verwelkomen op de PodoExpo 2023; Academie voor Podologie, AFT International, Bota NV, BSS Shoes, Dumco BV, Dynamic BV, EMMA Safety, Fyzzio International BV, Foot facilities, Inmotus BV, Insolution,LutraCAD BV, Medida-Solutions, My Orthopedics, Neskrid 4Allfeet BV, Plan 2 Zooltechniek, PLT, Podonet, PodoPrinter BV, Podotherapi3, Schwa-medico, Stichting LOOP, TechMed 3D, Van Drunen Schoenfabriek en VoetVak+.

De PodoExpo 2023 was vanwege grote belangstelling bijna vol. Daarom hebben we besloten de beursvloer uit te breiden. Wilt u met uw bedrijf aan de PodoExpo deelnemen? Dan is dat nu weer mogelijk. U kunt contact opnemen via info@loop.nl. De brochure ‘PodoExpo2023’ geeft een overzicht van de PodoExpo. Het ingevulde Inschrijfformulier kan na ondetekening gestuurd worden naar info@loop.nl. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

In het programma vinden twee rondes met subsessies plaats. Slechts 4 standhouders bieden wij de mogelijkheid een subsessie te verzorgen, waardoor zij hun bedrijf (en alle ontwikkelingen) nog gerichter voor het voetlicht kunnen brengen. Dat kan een workshop of lezing zijn van maximaal 30 minuten. De inschrijving voor de subsessies voor bedrijven is gesloten, aangezien 4 bedrijven zich hiervoor hebben aangemeld.

Ook studenten die zijn aangesloten als studentlid bij LOOP worden uitgenodigd. Zij kunnen gratis deelnemen aan ons Jaarcongres Podologie & PodoExpo. Dit kan een interessante doelgroep voor standhouders zijn.

Standhouders

SOLE by PodoPrinter. Gemakkelijk te gebruiken 3D-print technologie, toegewijd aan het maken van op maat gemaakte en medische inlegzolen. 95% Minder afval in vergelijking met de freesmethode, en een 100% stofvrije productie. Uw winst? Een onafhankelijke praktijk, hogere marge, en lagere opslag- en afvalkosten.
Schwa-medico Nederland BV, leverancier op gebied van medische apparaten, specialist op het gebied van TENS. TENS staat voor Transcutane Elektro Neuro Stimulatie en is een behandeling waarbij door middel van het geven van elektrische stroomimpulsen aan zenuwen en spieren, de pijn wordt verminderd. TENS is een bewezen effectieve, veilige, niet-verslavende en niet-medicamenteuze behandeling en geeft nagenoeg geen bijwerkingen.
Van Drunen schoenfabriek is producent van dames- en herenschoenen, onder de merknamen Durea en GIJS. Al onze schoenen zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen en voorzien van een volledig verwisselbaar voetbed, daardoor hebben we voor iedereen een passende schoen.
Twijfel jij over de juiste keuze voor jouw praktijk? Digitaal ontwerpen? Frezen of milieu bewust met 3D printen? Eigen productie of liever uitbesteden? Laat onze specialist met je meekijken om jouw werkproces te optimaliseren, leer de mogelijkheden van onze LutraCAD software kennen en ontvang advies dat past bij jouw praktijk. Wij begeleiden jouw team graag met het maken van de juiste keuze voor de toekomst!
Neskrid biedt covermateriaal aan voor steunzolen geschikt voor in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel. U kunt uw steunzolen volgens protocol afwerken met het Neskrid covermateriaal en u ontvangt de benodigde documentatie die voldoet aan zowel de PBM- als de MDR Verordening. U kunt uw eigen materialen gebruiken, bent niet meer afhankelijk van een beperkte bibliotheek en u voldoet aan de wet- en regelgeving.
TechMed 3D: Easy-to-use 3D scan and measurement software. Scan voeten of schuimdoos-afdruk eenvoudig en snel met de 3DSizeMe app: met de beste tracking en optimaal scan resultaat. Met iPad en nu ook met iPhone.
Safety For Everybody: Loop geen risico! De norm EN-ISO 20345 is gewijzigd. Ook de combinatie schoen en steunzool. Naast de standaard collectie veiligheidsschoenen biedt Emma een complete range met (semi)orthopedische oplossingen. Tevens ook gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoenen volgens flexibele maakwijze als alternatief.
FootFacilities is jouw partner die uw zolenproductieproces naar een hoger niveau tilt? Wij staan garant voor een complete workflow, denk hierbij aan geavanceerde scantechnieken, innovatieve ontwerpsoftware en zelfs de mogelijkheid om uw zolen zelf te 3D te printen. Wil je liever geen tijd besteden aan het productieproces? Dan bieden we ook de optie om uw zolen 3D-geprint uit te besteden!
Dumco is al jarenlang een betrouwbare totaalleverancier voor o.a. de podologie. Met gedeeltelijke overname van Medical Leather beschikken wij nu over een nog uitgebreider assortiment welke we graag aan je presenteren tijdens PodoExpo.
Alle kennis van voetbehandeling bij elkaar brengen en de meest kwalitatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen verzorgen voor de voet gerelateerde markt, is ons doel. Met jarenlange ervaring, praktijken door heel Europa en zorgvuldig geselecteerde vakmensen, zetten wij kennis om in markt specifieke oplossingen. Met 3 grote organisaties in Nederland (LFT, Podozorg en Podomasters) kunt u naast het vervaardigen van therapiezolen bij ons óók terecht voor educatie, franchising, ontwikkeling en innovatie. Alle facetten m.b.t. voetbehandeling onder 1 dak!
BSS Shoes ontwikkelt en produceert next generation kwalitatieve veiligheidsschoenen en werkt hierin samen met de marktleider Bata Industrials en designer Dyanne Beekman. We hechten grote waarde aan optimale voetondersteuning, pasvorm en demping en bieden dan ook een werkschoen met een eigentijdse look. Onze DB.01 veiligheidssneaker is op de markt sinds 2017 en sindsdien leveren we zowel nationaal als internationaal aan zorginstellingen, horecaketens, winkelketens, theaters en musea.
AFT-international: Uw totaal leverancier voor podologische materialen en werkplaatsinrichting
Plan2 zooltechniek is uw partner voor de uitbesteding van uw zoolproductie. Wij bieden een online platform voor het digitaal modelleren van uw therapeutische voorzieningen en leveren een product dat op hoge resolutie word gefreesd in ons CAM systeem.
De Medida-solutions CUBIX zolenprinter print zolen in verschillende hardheden in flexibele recyclebare TPU. Ideaal voor dunne, biomechanische zolen waarbij beide zijden geprint worden en hierdoor direct klaar voor gebruik.
Podonet: met onze innovatieve software houdt u tijd over voor uw patiënten. Of het nu gaat om agendabeheer, administratie of dossiervorming, Podonet maakt het een stuk eenvoudiger. Zonder installatie, te gebruiken op uw pc, laptop, tablet of smartphone. Overal en altijd toegang tot uw gegevens.
Als podoloog heeft u regelmatig te maken met cliënten met huid- en nagelaandoeningen. Herkennen en weten wat u kunt doen bij huid- en nagelaandoeningen is belangrijk in uw dagelijkse werk. U-Consultancy biedt al 25 jaar hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen dermatologie voor professionals met een brede interesse in de huidzorg. Verbreed uw kennis en onderscheid u door een opleiding te volgen bij U-Consultancy. De lessen worden gegeven door dermatologen.
PLT ontzorgt in de ontwikkeling voor voetzorg professionals, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het behandelen van de patiënt. We zijn partner, ontwikkelaar en producent van op maat gemaakte podologische- en orthopedische voorzieningen. Ons team varieert van softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers tot podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Samen hebben we veel plezier in het verbeteren van de dienstverlening van jouw praktijk.
Complete ontzorging voor podologen/podotherapeuren. De missie van podotherapi3 is het ontzien van podotherapeuten/podologen van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen. Wij leveren o.a. loonadministratie, PR en communicatie, HRM, telefonie, inkoop, zzp-er en ICT-diensten. Zo kunt u ongestoord werken aan de zorg voor uw patiënten. Zie www.podotherapi3.nl
Dynamic heet u welkom in de spannende en enigszins intimiderende wereld van diagnostische echografie! Maar geen zorgen, het inzetten van echografie is een van de leukste dingen die u kunt leren. Kom bij ons langs en beleef echografie, zie wat u eerder niet zag: scherpte, detail en "ease of use"
Kwaliteit, kennis, ervaring en service staan bij Inmotus centraal. Door het voortdurend optimaliseren van het assortiment zijn we altijd ‘in beweging’. Dat doen we niet alleen maar samen met de markt, met u. We kijken kwaliteits- en ergonomisch gericht en vinden het belangrijk onze producten op voorhand te testen voordat we deze aanbieden. Hierdoor kunnen we een compleet productadvies geven op betrouwbare wijze.
MyFoot Semi-Orthopedische schoenen biedt nu een speciale diabetische collectie voor dames aan. Ontdek verschillende breedtematen, lichtgewicht ontwerp, gemakkelijke retournering en ruimte voor een eigen voetbed.
Podartis is een Italiaans familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van schoenen en inlegzolen voor de preventie en behandeling van de belangrijkste aandoeningen van het looppatroon zoals hallux valgus, hamerteen, reumatische voet, diabetische voet en post-voet chirurgie. De Podartis producten worden in Nederland, België en Luxemburg verdeeld door Bota, Belgisch fabrikant van TEK kousen, bandages en podologieproducten.
Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.
Het vakblad VoetVak+ helpt jou om een succes te maken van je voetverzorgingspraktijk. VoetVak+ biedt medisch pedicures en podologen vakkennis en een onafhankelijke kijk op actuele ontwikkelingen in de voetverzorgingsbranche. Acht keer per jaar krijg je inspiratie en praktische adviezen voor je vak en ondernemerschap in een frisse vormgeving. VoetVak+ heeft een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor nieuwe abonnees