Stichting LOOP Jaarcongres Podologie

PodoExpo

Met veel plezier bieden wij u de brochure ‘PodoExpo 2022’ aan. Deze geeft een beeld van wat de PodoExpo voor bedrijven te bieden heeft.

Op de PodoExpo is vrijwel alles te vinden wat met podologie en aanverwante branches te maken heeft. Als u een product of dienst binnen dit vakgebied wilt presenteren is dit de ideale gelegenheid.

Netwerken, ontmoeten en kennisnemen van de nieuwste ontwikkelingen staan centraal op de beursvloer. Het programma biedt standhouders weer volop mogelijkheden persoonlijk contact te leggen met potentiële afnemers.

In 2022 mochten we onderstaande standhouders verwelkomen.

Logo's standhouders

Ook vonden in het programma twee rondes met subsessies plaats. Slechts een beperkt aantal standhouders boden wij de mogelijkheid een subsessie te verzorgen, waardoor zij hun bedrijf (en alle ontwikkelingen) nog gerichter voor het voetlicht konden brengen. Dat kan een workshop of lezing zijn van maximaal 30 minuten.

Ook student leden van LOOP worden uitgenodigd. Zij kunnen gratis deelnemen aan ons Jaarcongres Podologie & PodoExpo. Dit kan een interessante doelgroep voor standhouders zijn.