Subsessie: Neskrid

Steunzolen voor werk- en veiligheidsschoenen

Met 4Allbrands biedt Neskrid podologen, podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers een oplossing voor steunzolen voor in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel.

Alle orthopedische oplossingen voor werk- en veiligheidsschoeisel die in de EU worden geleverd moeten namelijk zowel aan Verordening EU/2017/745 voor Medische Hulpmiddelen (MDR) als Verordening EU/2016/425 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voldoen.

Neskrid heeft dit met 4Allbrands voor hun klanten uitgewerkt en dit betekent in de praktijk dat Neskrid een zeer uitgebreide bibliotheek (2.000+ modellen) heeft getest en goedgekeurd middels Verordening EU/2016/425.

Mocht een model ontbreken in de bibliotheek dan kan de voetspecialist deze bij Neskrid aanvragen en zal deze alsnog getest worden.

Zodra een merk/model in de bibliotheek staat, kan de voetspecialist hiervoor een gecertificeerde steunzool of cover bestellen en ontvangt deze hierbij alle benodigde documentatie zoals onder andere MDR certificaat, CE label en user manual.