Standhouders presenteren zich

SCHULTE B.V.

Mensen met “moeilijke” voeten, reumatische aandoeningen én diabetici zijn een steeds groter wordende groep klanten. Zelfs 70% van de diabetische wonden (met alle gevolgen van dien) wordt veroorzaakt door het dragen van niet passend schoeisel en/of sokken. U weet als geen ander hoe belangrijk goede schoenen voor deze klanten zijn. Comfortabel, functioneel en de schoenen moeten er uiteraard nog leuk uitzien ook.

De LucRo schoenen zijn semi-orthopedische schoenen, specifiek geschikt voor diabetische- en reumatische klanten. Gedegen onderzoek heeft de effectiviteit van deze schoenen bewezen. LucRo bestaat uit verschillende lijnen, de Classic, de Kinetic én de Ergonic voor mensen met reumatische klachten. Nu presenteren wij u graag de Sportic, een mooie schoen voor diabetici met een sportieve en moderne uitstraling in leuke frisse kleuren. Uiteraard zijn alle LucRo schoenen in diverse breedtematen leverbaar.

Voor info of een goed advies: kom naar onze stand bij Sandra!


HFL LABORATORIES

HFL Laboratories heeft een revolutionaire innovatie op het gebied van schimmel diagnostiek! Onze nieuwe FungiCheck is een test kit voor professionals om uw cliënten te testen op Dermatofyten oftewel onychomycosis in de nagels. Dit allemaal in de vertrouwde omgeving van uw eigen praktijk. Bespaart veel tijd en onnodige kosten. Kom snel langs onze stand voor meer informatie!

HFL Laboratories staat reeds bekend om de probleemgerichte producten voor het behandelen van schimmelnagels, kloven en psoriasis. Naast deze HFL Basics producten heeft HFL Laboratories ook een lijn van cosmetische voetverzorging en gelaatsverzorging.

HFL reist door het hele land om gratis product trainingen te geven. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs en vraag naar de data.

 

PODONET. Professionele Bedrijfssoftware voor uw praktijk.

Podonet is een bijzonder krachtig stuk gereedschap voor uw volledige bedrijfsvoering, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Gaat het om agendabeheer, dossiervorming, declareren of uw financiële administratie, Podonet bewijst al ruim 9 jaar een betrouwbare en innovatieve partner te zijn.

Overal toegang tot uw patienten dossiers; Podonet werkt op uw PC, tablet en smartphone!

Door onze unieke controle op verzekering (COV), ziet u hoe uw patiënt verzekerd is. Podonet bepaald zelf wat vergoed wordt en stuurt de declaratie automatisch door naar de Zorgverzekeraar.

Wilt u de (rest) nota laten afhandelen door een factoring bedrijf, zorgmail versturen of een koppelingen met uw favoriete voetscanner of boekhoudpakket? Geen probleem! Voor de meeste partijen zijn hiervoor standaard koppelingen aanwezig!

Ondanks de eenvoud van het pakket is het fijn te weten dat u 7 dagen per week kunt rekenen op de betrouwbare helpdesk, zodat u bij vragen altijd snel en vakkundig geholpen wordt.

 

PODOLAB HOECKSE WAARD

 


XSENSIBLE STRETCHWALKER

De revolutie op het gebied van schoenen
Xsensible Stretchwalker® is een revolutionaire innovatie geïnspireerd op de houten balansslipper uit Japan. Deze zorgt voor een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Traditie en technologie komen samen in de unieke balanszool. In combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip garanderen wij u de beste loopervaring.

Stretchwalker zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam
Door de unieke toepassing van deze zooltechnologie ervaart u minder klachten
aan gewrichten en heeft u minder last van vermoeide voeten. Stretchwalker® is de schoen
die u blij maakt en wordt aanbevolen door specialisten.

Gepatenteerd Xsensible Inside stretch leer
In onze schoenen is het gepatenteerde stretch leer verwerkt. Het flexibele en échte leer zorgt voor een blijvend goede pasvorm. Samen met de unieke balanszool is Stretchwalker® een favoriet in elke schoenencollectie.


BOTA – PODARTIS® COMFORTSCHOENEN

Podartis, verdeeld door Laboratoria Bota, heeft een uitgebreide collectie voor diabetici, senioren, reumapatiënten en mensen met voetproblemen.

Voordelen
· Brede insteek met velcrosluiting vergemakkelijkt het aantrekken van de schoen en het sluiten met één hand
· Elastisch materiaal geeft mee bij hallux valgus of hamertenen
· Zonder binnennaden om wrijving te vermijden
· Versterkte neus en extra vrije teenruimte
· Antislipzolen, brede hielbasis en een versterkte hiel zorgen voor een maximale stapstabiliteit
· Los voetbed met comfortabele uitneembare inlegzolen
· Superlicht en aangepaste hakhoogte

Collectie
Ruime keuze: instekers, sandalen, schoenen, pantoffels en
postoperatieve schoenen in verschillende schoenbreedtes.

www.bota.be


ORTHO MEDICO

“Ortho-Medico staat voor “in beweging blijven” of “terug in beweging komen” en is sinds 1987 een gekende speler in de Benelux markt voor orthopedische hulpmiddelen.”

Ons succes is gebaseerd op een volledig productenportfolio van top kwaliteit, zeer nauwe samenwerking met specialisten en orthopedische techniekers, correcte levertermijnen, betrouwbaar advies en een continue oplossingsgerichte houding.
We zijn distributeur van de YDA schoenen: kwalitatief hoogwaardige schoenen ontwikkeld op basis van internationaal wetenschappelijk biomechanisch onderzoek. De YDA schoenen zijn schokdempend, stabiliserend en ondersteunen elke stap. De schoenen zijn in het bijzonder geschikt bij diverse problemen zoals diabetische problemen, hallux valgus enz. Bovendien zien ze er ook nog eens leuk uit! Ontdek ze op de stand van Ortho-Medico en online via http://www.orthomedico.eu/nl/products/detail/419

Aarzel niet contact op te nemen indien u hieromtrent nog vragen heeft.